Počela prodaja ulaznica za “Festival 365”

0

Olimpijski centar Jahorina ovog ljeta je domaćin prvog ljetnog planinskog festivala pod nazivom “Festival 365”, koji će tokom tri festivalska dana, od 29. juna do 01. jula 2018. godine, okupiti pet vodećih regionalnih izvođača.

Posjetioce očekuju 72 sata nezaboravnog provoda, među kojima i šest dodatnih zabavnih aktivnosti, poput trka prijateljstva i interaktivnih aktivnosti za porodice i najmlađe. U subotu će biti organizovane igre bez granica, pokazno letenje paragliderom i vožnja kvadovima.

Festival u petak 29. juna u Sol Azur areni otvara jedna od najvećih pop zvijezda regiona, Severina, dok će u subotu 30. juna biti održani koncerti Petra Graša i Lexington benda.

Ulaznice za festival su puštene u prodaju po cijeni od 20 KM i vip ulaznice po cijeni od 40 KM. Ulaznice se mogu kupiti na Palama u kafiću Galerija u Tržnom centru Tom i u kafiću Tema.

Jedan od organizatora “Festivala 365”, agencija “Sol azur” pripremila je dvodnevne pakete za boravak na Jahorini, tokom trajanja festivala, a oni se nalaze u prodaji po cijenama već od 29 KM.

(Sponzorisan članak)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments