Počela elektronska prijava za „Konferenciju beba“

0

Elektronska prijava za manifestaciju „Konferencija beba“ počela je danas i trajaće do ponedjeljka, 29. juna, rekao je načelnik odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti u opštini Pale Igor Ikonić.

On je izjavio novinarima da je opština Pale odlučila da organizuje tradicionalnu manifestaciju i da je ne prekida s obzirom na to da traje već 20 godina.

„Zbog situacije prouzrokovane epidemijom virusa korona i naredbe Ministarstva porodice, omladine i sporta Srpske da se manifestacija ne održava širom Republike Srpske, ipak smo odlučili da je organizujemo, ali na drugačiji način. Želimo da damo priliku roditeljima da prijave svoje bebe“, naveo je Ikonić.

On je dodao da pravo učešća imaju bebe rođene od 28. juna 2018. do 28. juna ove godine i pozvao roditelje da prijave svoje mališane.

„U prijavi je potrebno navesti ime i prezime bebe, ime i prezime roditelja, datum rođenja bebe, adresu stanovanja, imena braće i sestara i kontakt telefon“, precizirao je Ikonić.

Prijavu je potrebno izvršiti putem mejla /dejana.colic@pale.rs.ba/ ili na broj telefona 057/226-592.

Prema riječima Ikonića, komisija će pregledati sve prijave i izabrati tročlano predsjedništvo beba, kao i bebu sa najviše braće i sestara.

„Pokloni izabranom tročlanom predsjedništvu i bebi sa najviše braće i sestara biće uručeni u skladu sa novonastalom situacijom i uz poštivanje mjera i preporuka Republičkog štaba za vanredne situacije. Potrudićemo se da poklone dobiju sve prijavljene bebe“, naglasio je Ikonić.

Cilj manifestacije „Konferencija beba“, koja se već tradicionalno održava širom Republike Srpske pod pokroviteljstvom Ministarstvo porodice, omladine i sporta Srpske, jeste promovisanje porodice i porodičnih vrijednosti.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare