Počela akcijska prodaja ski-karata

0

U Olimpijskom centru „Jahorina“ danas je počela akcijska prodaja ski-karata, koja će trajati do 20. oktobra. „Tokom akcijske prodaje cijena ski-pasa sa slikom za odrasle će koštati 470 KM, a za djecu 275 KM“, rekla je Srni portparol Olimpijskog centra Ivana Lizdek.


Cijena desetodnevnog ski-pasa sa slikom za odrasle od sezone koštaće 255 KM, a za djecu 160 KM, dok će u sezoni odrasli za 30 sati platiti 162 KM, a za djecu 115 KM.

„Nakon akcijske prodaje, od 21. oktobra cijena ski-pasa za odrasle će koštati 720 KM, a za djecu 445 KM“, rekla je Lizdekova.

Prema njenim riječima, dnevna ski-karta tokom vikenda u sezoni će koštati 39 KM, a radnim danima 34 KM, dok će četiri sata skijanja u sezoni biti moguće po cijeni od 30 KM.

Lizdekova je napomenula da je Olimpijski centar ove zimske sezone uveo i novu kartu od dva sata skijanja po cijeni od 23 KM.

„U predsezonskom periodu do 20. decembra ove godine i postsezonskom od 7. marta naredne godine cijene ski-karata biće niže od 35 do 40 odsto za određene vrste karata“, naglasila je Lizdekova.

Ona je napomenula da će cijene u hotelu „Bistrica“ od 1. decembra ove do 3. aprila iduće biti u rasponu od 56 do 79 KM za uslugu noćenje sa doručkom, dok će polupansion koštati između 66 i 89 KM po osobi za dan.

„Pozivamo sve ljubitelje planinskog i zimskog odmora da na vrijeme rezervišu smještaj i iskoriste prednosti akcijske kupovine ski-pasa“, istakla je Lizdekova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare