Pobjednik Planinarsko društvo “Glasinac”

0

SOKOLAC – Na Ravnoj Romaniji kod Sokoca danas je održan treći memorijal u planinarskoj orijentaciji pod nazivom “Svjetlana Ceca Komlenović” i četvrto otvoreno prvenstvo Romanije, na kome su pobijedili članovi sokolačkog Planinarskog društva “Glasinac”.

Stazu dužine pet kilometara, članovi Planinarskog društva “Glasinac” prešli su za 43 minuta, osvojili su zlatnu medalju i pehar, a svim ekipama koje su učestvovale predstavnici Planinarskog saveza Republike Srpske uručili su zahvalnice.

Druga je bila ekipa Planinarskog društva “Stolac” iz Višegrada, kojoj je pripala srebrna medalja i pehar, dok su bronzanu medalju i pehar osvojili planinari “Klekovače” iz Prijedora.

U takmičenju su učestvovali članovi Planinarskih društava “Glasinac”, “Stolac”, “Klekovača” i “Čičak” iz Čelinca. U ženskoj konkurenciji nastupili su članovi Planinarskog društva “Glasinac”.

Organizatori takmičenja su Planinarski savez Srpske i Planinarsko društvo “Glasinac”, a podršku planinarskim ekipama pružila je porodica Svjetlane Cece Komlenović, koja je bila član Planinarskog društva “Glasinac”, a poginula je u saobraćajnoj nesreći 5. decembra 2011. godine.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments