Pobjednik Planinarsko društvo „Glasinac“

0

SOKOLAC – Na Ravnoj Romaniji kod Sokoca danas je održan treći memorijal u planinarskoj orijentaciji pod nazivom „Svjetlana Ceca Komlenović“ i četvrto otvoreno prvenstvo Romanije, na kome su pobijedili članovi sokolačkog Planinarskog društva „Glasinac“.

Stazu dužine pet kilometara, članovi Planinarskog društva „Glasinac“ prešli su za 43 minuta, osvojili su zlatnu medalju i pehar, a svim ekipama koje su učestvovale predstavnici Planinarskog saveza Republike Srpske uručili su zahvalnice.

Druga je bila ekipa Planinarskog društva „Stolac“ iz Višegrada, kojoj je pripala srebrna medalja i pehar, dok su bronzanu medalju i pehar osvojili planinari „Klekovače“ iz Prijedora.

U takmičenju su učestvovali članovi Planinarskih društava „Glasinac“, „Stolac“, „Klekovača“ i „Čičak“ iz Čelinca. U ženskoj konkurenciji nastupili su članovi Planinarskog društva „Glasinac“.

Organizatori takmičenja su Planinarski savez Srpske i Planinarsko društvo „Glasinac“, a podršku planinarskim ekipama pružila je porodica Svjetlane Cece Komlenović, koja je bila član Planinarskog društva „Glasinac“, a poginula je u saobraćajnoj nesreći 5. decembra 2011. godine.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare