Pobjednik 53. Turnira u malom fudbalu Ekonomik Sokolac

0

Pobjednik 53. po redu Turnira u malom fudbalu Pale 2012 je ekipa Ekonomik iz Sokoca. Pred više od 1500 gledalaca Sokočani su izvođenjem penala savladali paljansku ekipu Rekreativo Mobilends 1:1 (3:2).

Sokočani su dobro otvorili utakmicu i rano poveli sa 1:0 pogotkom Radoša Čolića. Nakon pogotka Rekreativo preuzima posjed lopte, ali do kraja prvog poluvremena ne uspijeva napraviti ozbiljniju priliku. U nastavku Paljani stežu obruč oko gola i nakon pet minuta igre u drugom poluvremenu sjajnim pogotkom Dušana Paprice izjednačuju na 1:1. Do kraja susreta Rekreativo ne koristi tri odlične šanse, koje ne uspjevaju realizovati Paprica, Tadić i Blagojević.

Boljim izvođenjem penala, Ekonomik osvaja tradicionalni Turnir u malom fudbalu Pale 2012.

Finalni susret je protekao u fer i sportskom navijanju, a susretu je prisustvovao i Simo Krunić, poznati fudbaler, menadžer, danas trener Jagodine.

Za najboljeg igrača turnira je proglašen Paprica Dušan, najbolji strijelac je bio Erić Ognjen, najbolji golman je Đerić Vladimir. Za najperspektivnijeg mladog igrača je izabran Kuzman Branko.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/tirnir-mali-fudbal-pale-2012-finale/] width=[54] height=[48] title=[Finale Turnira u malom fudbalu Pale 2012] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

Pobjednik turnira mlađih kategorija u kategoriji 1997/99 je ekipa Kafe “Pinki” koja je u finalu savladala Piksi Dva Goluba boljim izbođenjem penala 3:3 (2:1). U kategoriji 2000/01 pobjedu je odnijela ekipa Piksi Fratelo Mokro, pored ekipe Piksi 2000 boljim izvođenjem penala 0:0 (3:2). U kategoriji 2002/03 slavio je Tango iz Istočnog Sarajeva koji je u finalu savladao Piksi Doo Stanišić 2:1. U najmlađoj kategoriji najbolji je bio Piksi Ledena Kraljica, koji je u finalu slavio 2:1 protiv Piksi Jugo Vet.

Nagrade najboljim fudbalerima i ekipama su uručili Simo Krunić, zamjenik načelnika opštine Pale Nenad Vuković, predsjednik SO Pale Miroslav Brčkalo i potpredsjednik SO Pale Siniša Lasica. Na kraju turnira, organizator se zahvalio publici koja je na fer i sportski način ovih dvadeset i tri dana bodrila i posjećivala turnir. Organizator turnira su bili opština Pale i Škola Fudbala Piksi.

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments