Pobjednici ekipe iz Pljevalja i Sokoca

0
Pobjednici ekipe iz Pljevalja i Sokoca
Pobjednici ekipe iz Pljevalja i Sokoca

ŠEKOVIĆI – Pobjednici druge „Prasićijade“, koja je danas održana u Tišči kod Šekovića, su ekipe „Potkovač“ iz Pljevalja i „Prijatelji“ iz Sokoca, koji su, prema ocjeni specijalnog žirija, pokazali više umijeća i snalažljivosti u pripremanju ovog kulinarskog specijaliteta.

Drugo mjesto podijelile su ekipe „Miko Vuković“ iz Podgraba i „Zrenjanin“ iz Zrenjanina, dok je treće mjesto pripalo ekipi „Pab Savana“ iz Vlasenice.

Najuspješnijima su dodijeljena priznanja i novčane nagrade kojima ih je nagradio organizator takmičenja, rekao je Srni član organizacionog tima manifestacije Srđan Puhalac.

Puhalac je rekao da je na „Prasićijadi“ učestvovalo više od 1.000 takmičara iz Srbije Crne Gore i Republike Srpske, svrstanih u 59 ekipa.

„Prezadovoljni smo brojem prijavljenih učesnika i atmosferom koja je vladala na takmičenju. Ova manifestacija je postala važan događaj u regionu, a narednih godina, nadamo se, biće još masovnija“, rekao je Puhalac.

Pokrovitelj ovogodišnje „Prasićijade“ bila je opština Šekovići, a sponzori, brojne firme i preduzetnici iz Šekovića i Vlasenice.

 

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare