Planirani prihodi u ovoj godini 320.349 km

0

ROGATICA – Centar za kulturu i sport „Radenko Mišević“ iz Rogatice u ovoj godini planira prihode od 320.349 KM, a rashodi bi trebalo da budu uravnoteženi sa prihodima.
Direktor ovoga centra Slaviša Bojović rekao je danas Srni da će opština iz budžeta za rad Centra izdvojiti 300.265 KM, vlastiti prihodi biće 11.000 KM i ostali neporeski prihodi 9.084 KM.

Prema njegovim riječima, u strukturi rashoda za plate 14 zaposlenih radnika biće izdvojeno 147.000 KM, a za grantove klubovima 129.270 KM.

On je napomenuo da će Centar u ovoj godini samostalno organizovati „Konferenciju beba“, Međuopštinske omladinske sportske igre /MOSI/, takmičenje pjevača amatera, turnir u tenisu, „Preobraženjske dane“, Sabor guslara Republike Srpske, Božićni turnir u malom fudbalu i druge aktivnosti.

Bojović je istakao da će u saradnji sa opštinom biti organizovani Festival folklora sa opštinama tromeđe Republike Srpske, Crne Gore i Srbije, pozorišne predstave Dramske sekcije Srednjoškolskog centra „27. januar“ i drugo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare