Pitanje bolnice Kasindol riješiti u narednom mandatu

0

Pokret za naš grad-Pale u izbornom programu ističe da je izgradnja nove zgrade bolnice jedno od pitanja koje mora biti riješeno u narednom mandatu. Jedan od načina je puna saglasnost svih opština u sastavu grada Istočno Sarajevo da se radi o najvažnijem prioritetu za opstanak našeg naroda na ovim prostorima.
Prijedlozima koji su do sada podneseni na skupštinama opština koje čine grad, kao i prijedlozima koji su bili izneseni na sjednicama Skupštine grada Istočno Sarajevo, pojedini odbornici su pokušali pokrenuti aktivnosti na izgradnji nove zgrade bolnice sa mrtve tačke. Nažalost, vladajuće koalicije u skupštinama nisu pokazale dovoljno interesovanja da svi lokalni nivoi vlasti pokažu da žele što prije krenuti ka cilju koji je od zajedničkog interesa za sve stanovnike grada.

Izuzetak je najnovija inicijativa koja je stigla iz opštine Istočna Ilidža u kojoj je navedeno da su spremni ustupiti zemljište, odreći se naknade i rente i ustupiti svu infrastrukturu za novu zgradu bolnice, koju mi ovim putem pozdravljamo.

Apelujemo na građane Istočnog Sarajeva da vrše pritisak na buduće izabrane predstavnike kako bi problem nove zgrade bolnice Kasindo bio riješen u najkraćem mogućem vremenu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare