Pionirke „Jahorine“ vrijedno treniraju

0

Odbojkaška sezona je iza nas i dok se seniorke nalaze na odmoru, pionirke na terenima na Koranu, nastaviljaju svoj rad. Pod budnim okom trenera Radivoja Pandurevića i dalje vrijedno i predano treniraju.

U ŽOK Jahorini vrlo dobro znaju da se „kuća gradi od temelja“, te je formirana ekipa predpionirki i rad sa mlađim kategorijama već daje razultate. U Pionirskom prvenstvu Republike Srpske u konkurenciji ekipa iz Istočnog Sarajeva, Sokoca, Rogatice, Han Pijeska i Vlasenice zauzele su drugo mjesto. Igrale su i nastavak takmičenja u kojem je Radnik iz Bjeljine slavio u oba meča.

Na okupu je jedna homogena, talentovana i vrijedna generacija pionirki koja ima dara za igru preko mreže, a ekipu čine: Lana Blagojević, Marija Kovačević, Tina Ćosović, Ana Đokanović, Sofija Kremenović, Tijana Kusmuk, Ana Klačar, Tijana Veselinović, Anđela Klačar, Anastasija Dubovina, Maja Lopatić, Nikolina Gazivoda, Nataša Golijanin, Darija Poluga, Maja Veselinović, Milica Erić…

Entuzijazma i elana u klubu, a posebno kod trenera Radivoja Pandurevića ima na pretek te sigurno njegov entuzijazam, volja i iskustvo su osnov da mlade igračice usmjeri ka pravim vrijednostima odbojkaškog sporta.

Infrastruktura i uslovi za rad u Palama su odlični te poželimo mladim odbojkašicama da istraju, da budu uporne, a naporan i kvalitetan rad je garancija uspjeha.

(www.palelive.com)

 

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.


Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare