Pioniri KK „Partizan Pale“ drugi u Bijeljini

0

Najmlađi paljanski sportski kolektiv Košarkaški klub „Partizan“ Pale“, učestvovao je na turniru u Bijeljini sa dvije selekcije 2004-5. godište i 2006. i mlađi.

Pored Paljana su učestvovali KK „Šabac“, KK „Zvornik“ i domaćin KK „Partuzan Bijeljina“. Mladi paljanski košarkaši osvajaju drugo mijesto u uzrastu 2004-5. god. U prvom susretu je savladan KK Šabac, dok su u finalnom meču nadigrani od vršnjaka iz Zvornika sa 4 poena razlike.

KK „Pale“ igrao je u sastavu: Petar Jakovljević, Luka Čvoro, Lazar Škipina, Mihjlo Ćorsović, Ognjen Karišik, Mladen Jokoć, Boško Vlaški Cap Marko Buha, Mihajlo Šikuljak, Pavle Đurđević, Njegoš Kovač, Nemanja Gluhović, Đorđe Krajišnik, Nemanja Nišavić, Filip Grujić, Mihajlo Mastilović, Miroslav Mićović, Rajko Gutalj, Strahinja Lopatić, Strahinja Savić, Đorđe Krsmanović, Miloš Jokić, Danilo Cicović, Luka Krsmanović i talentovana djevojčica Katarina Šaraba, a pod trenerskim vodstvom Dragana Krčmara i Blagoja Šojića.

Uz naporan i predan rad u klubu pred ovim talentovanim košarkašima je lijepa budućnost.

 

(www.palelive.com / foto: arhiva)

 

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.

 

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare