Piksijevci uspješni u Arilju

0

ŠF Piksi je proteklih dana bila gost Škole fudbala „Arilje“ na jedanaestom po redu Vaskršnjem turniru. Fudbal je ove godine u Arilju okupio oko 130 ekipa koje su se takmičile tokom dvanaset dana, počev od 22. aprila, sve do 3. maja, na terenu FK „Budućnost“ u šest starosnih kategorija.

Pale je uz ŠF Piksi predstavljala i ŠF Olimp, a turnir je posmatralo dosta menadžera i trenera od kojih i Dušan Trbojević glavni skaut FK „Partizan“ koji je rekao da su na ovim terenima u Arilju ponikli mnogi fudbaleri koji su karijeru nastavili u mnogo većim i poznatim klubovima.

Ovaj put, uspješna je bila generacija 2000. godišta koja je osvojila odlično treće mjesto. Nakon odličnih partija i pobjede nad FK Novi Pazar i neriješenog ishoda sa FK Novi Grad, „Piksijevci“ su ubjedljivo savladali FK Metalac iz Gornjeg Milanovca. U polufinalu se ispriječila beogradska Crvena Zvezda sa kojom su naši dječaci imali egal do sredine drugog poluvremena. Na kraju je zasluženo slavila Zvezda sa 2:0, a našim dječacima je ostao žal za promašenim penalom pred kraj prvog poluvremena. Kao utjeha u borbi za treće mjesto ubjedljivo je savladano FK Prijepolje sa 4:0, a u finalu je Zvezda ubjedljivo savladala Partizan sa 3:0.

Na kraju sve čestitke našim dječacima, koji su još jednom pokazali da nekada nije važno samo učestvovati, već je pokazatelj dobrog rada rezultat i uspjeh.
Tradicionalni Vaskršnji turnir

(www.palelive.com / foto: arilje.org.rs)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare