Pijan slao prijeteće poruke mobilnim telefonom

0

FOČA – Fočanska policija uhapsila je lice čiji su inicijali N.V. jer je mobilnim telefonom slao prijeteće poruke licu čiji su inicijali S.J.
Odmah nakon prijave da šalje prijeteće poruke, policijski službenici su pronašli N.V, za kojeg je prilikom alkotestiranja utvrđeno da je ima 1,38 promila alkohola u krvi.

Osumnjičenom je privremeno oduzet telefon, a u toku je kompletiranje predmeta i dokumentovanje krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

U okviru akcije „Šuma 2017“, sokolačka policija je u saradnji sa radnicima Šumskog gazdinstva „Romanija“ pronašla određenu količinu trupaca jele i smrče na kojima su se nalazili šumski žigovi, ali za koje vlasnik nije imao prateću dokumentaciju.

Trupci su pronađeni u mjestu Nehorići, opština Sokolac, na postrojenju za primarnu preradu drveta vlasništvo lica čiji su inicijali V.C.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera radi utvrđivanja porijekla trupaca i dokumentovanju krivičnog djela krađa.

Trupci su privremeno oduzeti i predati radnicima Šumskog gazdinstva „Romanija“.

Rogatička policija utvrdila je prilikom kontrole automobila „fijat punto“ u Ulici srpske sloge u Rogatici da registarske tablice ne pripadaju vozilu.

Vozilom je upravljalo lice čiji su inicijali O.N.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac koji je naložio da se vozilo privremeno oduzme i izvrši kriminalističko tehnički pregled vozila.

U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela falsifikovanja isprave.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare