Pet stanova za porodice poginulih boraca

0

MILIĆI – Načelnik opštine Milići Momir Lazarević danas je uručio ključeve od novih stanova za pet porodica poginulih boraca, čiju izgradnju je sa 133.000 KM finasiralo Ministarstvo rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske i opština Milići, sa učešćem od 37.000 KM.
Lazarević je rekao novinarima da je zahvalan resornom ministarstvu koje je podržalo ovaj projekat, a da se opština potrudila da na vrijeme obezbijedi neophodnu izvedbenu dokumentaciju i saglasnosti na izgradnju.

„Preostalo je, koliko sam informisan, da se riješi stambeni problem još jedne porodice iz prioritetnih boračkih kategorija u opštini Milići, što znači da smo na kraju ovog važnog posla. Korisnicima ovih stanova želim svaku sreću i dug život u novim stanovima“, istakao je Lazarević.

Brankica Kazimirović iz Milića, koja se rodila nekoliko mjeseci nakon pogibije oca, rekla je da je sretna što će sada imati svoj krov nad glavom.

„Dugo sam čekala, ali važno je da sam dočekala, da imam neku svoju sigurnost“, istakla je Kazimirovićeva.

Pet boračkih stanova u Milićima, prosječne površine od 35 metara kvadratnih, u planiranom roku izgradila je firma „LD“ iz Bijeljine.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare