PDP: Pale primjer odgovornog rada i simbol Srpske

0

PDP očekuje dobar izborni rezultat u opštini Pale i da i nakon lokalnih izbora, 2. oktobra budu dio vlasti u ovoj lokalnoj zajednici, poručeno je sa centralne, impresivne tribine ove partije koja je sinoć održana u Palama.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović istakao je da su Pale simbol Republike Srpske, a Opštinski odbor ove stranke u Palama simbol PDP-a i primjer odgovornog rada. „PDP Pale će pokazati i poslije 2. oktobra kako se vodi grad!“, poručio je Borenović.

Počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić pozvao je sve stanovnike Pala i Republike Srpske da glasaju ističući da je svaki glas važan i da svaki glas odlučuje.

Govoreći o predstojećem referendumu o Danu Republike Srpske, koji će biti održan 25. septembra, Ivanić je najavio da će čim prođu lokalni izbori prvu stvar koju će uraditi biti da se zakonom uredi da je 9. januar praznik Srpske.

„On će se slaviti, njega niko ovdje živ ne može zabraniti“, rekao je Ivanić i poručio da će 9. januar ostati praznik.

Nosilac liste PDP-a Nenad Vuković rekao je da će predstavnici PDP-a u narednom peridu raditi da Pale budu još ljepše i bolje mjesto za život, a posebno da će raditi na ravnomjernom razvoju opštine, stvaranju uslova za zapošljavanje, izgradnji i opremanju sadržaja za djecu te drugim projektima za dobrobit lokalne zajednice.

Šef poslaničkog kluba PDP u NSRS Miroslav Brčkalo rekao je da Pale znaju birati i da je siguran da će PDP dobiti podršku i 2. oktobra.

Kandidat „Saveza za Pale“ za načelnika opštine Pale Miodrag Kovačević istakao je da se Pale mogu pohvaliti da su u prethodne četiri godine vratile 6,5 miliona KM duga i da je na području opštine investirano šest miliona KM.

Najavljujući da će 2018. godine Pale proglasiti nezaduženost, kao program za naredni mandat on je naveo pet politika – Pale mjesto domaćina, Pale veliko gradilište, Pale fabrika, Pale turistička destinacija i Pale srećno djetinjstvo.

Na tribini su predstavljeni kandidati PDP za odbornike u SO.

(www.palelive.com)

Save

Save

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare