PDP očekuje dobar izborni rezultat u Palama

0

Predsjednik PDP-a Mladen Ivanić očekuje da će ta stranka na Palama, kao i na području Istočnog Sarajeva, ostvariti pozitivan rezultat i imati dobru podršku građana na predstojećim lokalnim izborima. „Pale su iz statusa srednje razvijenih opština prešle u razvijene opštine, u čemu veliku zaslugu imaju i predstavnici PDP-a u lokalnoj vlasti. Pale su danas sjedište mladih, grad budućnosti i to se vidi svakodnevno na ulicama ovog grada“, rekao je Srni Ivanić, koji se juče na Palama družio sa članovima i simpatizerima PDP-a.

On je podsjetio da je PDP planirao da svaki opštinski odbor, i u toku izborne kampanje i u procesu konstituisanja lokalne vlasti, svoj rad fokusira na stvaranje uslova za otvaranje novih radnih mjesta, privlačenje stranih investicija, kako na Palama tako i u svakom drugom gradu u Republici Srpskoj.

Ivanić je rekao da je PDP čvrsto opredijeljen da prosperitet Srpske bazira i na ubrzanom razvoju infrastrukture i daleko većoj brizi za suštinske interese i potrebe mladih.

Predsjednik Skupštine opštine Pale i predsjednik Opštinskog odbora PDP-a Miroslav Brčkalo rekao je novinarima da je „apsolutno zadovoljan“ dosadašnjim tokom predizborne kampanje PDP-a i njegovih partnera za pozicije u lokalnoj vlasti.

„Apelujemo na sve političke stranke da svoje aktivnosti vode na fer i demokratski način, a što se tiče naše odborničke liste i zajedničkog kandidata za načelnika opštine Pale Miodraga Kovačevića, očekujem sigurnu pobjedu“, rekao je Brčkalo.

{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=6bj1XmClq_A}

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare