Paravinja napadao žene po Istočnom Sarajevu

0

Policiji se javilo nekoliko djevojaka iz Republike Srpske sa pričom da ih je Dragana Paravinja silovao ili pokušao da ih siluje.
Dragan Paravinja (42), koji je uhapšen kod Banjaluke zbog sumnje da je ubio Antoniju Bilić (17) iz Drniša, sumnjiči se za još šest silovanja i pokušaja silovanja žena na Palama i u Istočnom Sarajevu u Republici Srpskoj! Kako Press ekskluzivno saznaje, Paravinjine žrtve koje do sada iz straha nisu prijavile manijaka počele su da se javljaju policiji kada su vidjele njegovu sliku u medijima!

Izvor iz vrha MUP-a Republike Srpske kaže za Press da je Dragan Paravinja napadao žene u periodu između 1999. i 2002. godine na području Istočnog Sarajeva. U to vreme Paravinja je živio na Palama, u ulici Pere Kosorića 29, a radio je kao monter krovnih prozora i gromobrana. Prema njegovim riječima, mnoge Paravinjine žrtve do sada nisu smjele da prijave slučaj zlostavljanja.

Napad na Jahorini

– U petak, 24. juna, javila nam se žena iz Istočnog Sarajeva i prijavila da je u novinama prepoznala sliku Dragana Paravinje, koji je 2002. pokušao da je siluje! Ona je ispričala da je u to vrijeme radila na Jahorini. Jedne večeri, kada se s posla vraćala kući, usput ju je pokupio nepoznati vozač koji je pokušao da je siluje. Zbog straha slučaj nikada nije prijavila. Kada je u novinama prepoznala Paravinjinu sliku, odlučila je da prekine svoje traume i pozvala je policiju – kaže izvor Pressa.

On dodaje da je ova žena, koja sada ima porodicu, u prijavi navela da je scenario bio identičan slučaju nestale Antonije Bilić. Paravinja ju je povezao svojim automobilom, a onda je iznenada zaustavio kola.

(www.palelive.com / Press)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare