Parađina: Osuda djelovanja Inicijativnog odbora

2

Predsjednik Boračke organizacije opštine Pale Mihajlo Parađina osudio je djelovanje i aktivnosti koje sprovodi Inicijativni odbor za prevazilaženje nestaturnog rada, ocijenivši ga nelegitimnim.

„Oni nisu nadležni da se bave boračkim pitanjima, zakazuju sjednice mjesne Boračke organizacije i najavljuju Skupštinu paljanske Boračke organizacije za nedjelju, 8. avgust“, izjavio je Parađina na konferenciji za novinare, kojoj su prisustvovali i predstavnici Inicijativnog odbora Pale.

Parađina je rekao da je paljanska Boračka organizacija pokušavala da obavi razgovore sa kreatorima ovih aktivnosti, međutim nije postignut dogovor.

On je istakao da nisu tačne informacije da ne postoji registar članstva u Boračkoj organizaciji i da se ne vode zapisnici sa održanih sjednica Skupštine Boračke organizacije Pale.

Prema njegovim riječima, nelegitiman je način na koji je Inicijativni odbor zakazivao sjednice mjesnih boračkih organizacija u mjesnim zajednicima opštine Pale, istakavši da je to klasična zloupotreba obilježja Boračke organizacije Pale.

Parađina je istakao da je stan u centralnoj zoni, u vlasništvu Boračke organizacije opštine Pale, neiskorišten i neće biti predmet raspodjele.

„Kako objasniti nekome zašto je neko dobio stan u centralnoj zoni, u novogradnji, a po programu mi smo rješavali drugima stambena pitanja, gradili zgrade i objekte kroz program resornog ministarstva na Lukama i Repcima. Ta stambena jedinica nije nikad korištena, vodili smo računa o njoj, sanirali kvarove da bismo tu imovinu sačuvali“, istakao je Parađina.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
2 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

90% boraca ne zeli Paradjinu za predsjednika boracje organizacije i on se jos uvjek bori za svoje pozicije a pri tome covjek je u penziji vec par godina. To dovoljno govori o njegovom karakteru.
A to sto za vrijeme svoga mandata skoro nikom nista nije pomogao nego gledao samo svoju korist to je sasvim druga stvar

Moj brate koliko je ovih u penziji a primaju platu po pet, sest hiljada KM, kao neki senatori, savjetnici itd, a nista ne rade isto kao i ovaj. Kakav karakter ne znaju oni za to, nemaju ni obraza, samo daj njima.