Pao prvi ovosezonski snijeg

0

Na olimpijskoj planini Jahorini noćas je pao prvi ovosezonski snijeg, koji nije u potpunosti prekrio zemljište.
Portparol Olimpijskog centra „Jahorina“ Ivana Lizdek potvrdila je Srni da su na ovoj planini pale prve pahulje snijega, a da je temperatura jutros iznosila dva stepena ispod nule.

Ona je podsjetila da skijaši i borderi, koji odluče da kupe sezonsku ski-kartu do 20. oktobra, mogu ostvariti popust od 50 odsto u odnosu na redovnu cijenu sezonske ski-karte.

U okviru prvog kruga akcijske prodaje, koja traje do 20. oktobra, moguće je kupiti sezonsku ski-kartu za odrasle po cijeni od 360 KM, dok će sezonska ski-karta za odrasle, koja važi samo za radne dane, koštati 250 KM.

Sezonska ski-karta za djecu od pet do 15 godina koštaće 225 KM u okviru prvog akcijskog kruga, dok će sezonska ski-karta za radne dane iznositi 150 KM.

Nakon 20. oktobra počinje drugi krug akcijske prodaje ski-karata i trajaće do 20. novembra i karta će koštati 410 KM za odrasle i 250 KM za djecu.

Posljednji krug akcijske prodaje počinje 20. novembra i trajaće do 20. decembra, kada će cijena sezonske ski-karte iznositi 470 KM za odrasle i 275 KM za djecu.

Nakon 20. decembra sezonska ski-karta moći će se kupiti po redovnom cjenovniku, kada će i biti najskuplja i iznosiće 720 KM za odrasle i 450 KM za djecu.

Iz Olimpijskog centra „Jahorina“ pozivaju sve skijaše i bordere da na vrijeme planiraju kupovinu ski-karata.

Ski-kasa u hotelu „Bistrica“ radiće svakim danom od 9.00 do 14.00 časova.

Kupovina je moguća i na šest, 12, i 24 rate viza-klasik karticom putem Nove banke i Razvojne banke.

(www.palelive.com / Srna / Web cam Jahorina Prestige)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare