Panoramska vožnja šestosjedom u dane vikenda

0

U ponudi Olimpijskog centra „Jahorina“ od sutra je panoramska vožnja šestosjedom Ogorjelica jedan u dane vikenda, sve do 27. septembra, izjavio je Srni rukovodilac službe marketinga u ovom centru Dragan Sokolović.


Žičara će raditi od 10.00 do 17.00 časova, a karte po cijeni od sedam KM po osobi mogu se kupiti na ski-kasi pored žičare.

Cijena za grupe biće nešto povoljnija, tako da će grupe koje broje najmanje 20 lica plaćati šest KM po osobi.

Ako bude interesovanja većih grupa za panoramsku vožnju, u Olimpijskom centru „Jahorina“ ne isključuju mogućnost da se žičara uključi i radnim danom.

Olimpijski centar „Jahorina“ obogatio je svoju ponudu i drugim sadržajima kojima vikendašima garantuje ugodan boravak na ovoj planini.

„U kombinaciji sa žičarom i ručkom u hotelu `Bistrica` po cijeni od 17 KM mislim da će boravak biti ugodan. Za one koji više vole kupanje, predlažemo da iskoriste bazen u našem hotelu uz ručak po cijeni od 15 KM“, navodi Sokolović.

Pokrenut je i „bajk-pas“ za ljubitenje brdskog biciklizma koji će moći da koriste cjelodnevnu kartu za pet vožnji po cijeni od 15 KM.

Sokolović kaže da Olimpijski centar „Jahorina“ želi da pojačanim aktivnostima tokom ljetne sezone omogući ugodan i kvalitetan odmor što većem broju svojih gostiju.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare