Palo novih 35 centimetara snijega

0

Zimska čarolija na Jahorini se nastavlja budući da je na planini palo novih 35 centimetara snijega koji je znatno poboljšao uslove za skijanje i uljepšao boravak gostiju, koje za vikend očekuju zanimljivi događaji posvećeni obilježavanju 36 godina od Olimpijskih igra koje su ostavile veliki trag u istoriji ove olimpijske ljepotice.

Posjetioce planine za vikend očekuju smijeh i zabava uz stendap komediju „Ero sa ovoga svijeta“, u izvođenju Željka Ninčića, koja ća biti izvedena u subotu, 8. februara, sa početkom u 21.30 časova u hotelu „Vučko“.

„Kultni likovi iz poznate audicije – Marinko Ćutuk i Veseli prirediće noć za pamćenje. Karte koštaju 10 KM i mogu biti kupljene u hotelu `Vučko`, kao i na `Poljicama` i `Ogorjelici`“, najavljeno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

U nedjelju, 9. februara, u Olimpijskom baru na vrhu Jahorine u 17.00 časova biće organizovan luksuzni događaj /International Cigar Lopar & Whisky night/, uz adekvatnu muziku i ketering.

Iz Olimpijskog centra „Jahorina“ pozvali su sve da posjete planinu u narednim danima i uživaju u svemu što ova olimpijska ljepotica nudi tokom zime.

(www.palelive.com/Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare