Paljani pale motore 29. avgusta

0

Predsjednik OK „Jahorina“ Komo Simović sinoć je u dvorani „Peki“ u prostorijama kluba okupio članove paljanskog prvoligaša i ukratko iznio ambicije ekipe za narednu sezonu.

Rekao je da očekuje od svih veći angažman i zalaganje te sa novom energiom i idejama želi da postavi temelje za uspješniju budučnost kluba. Okupljane i prozivka ekipe predviđena je za utorak 29. avgust u 20.00 časova u dvorani Peki.

Najvažnija novost je da je ekipa dobila novog trenera, nekadašnjeg odbojkaša šampionske ekipe paljanskog Studenta tadašnjeg člana Prve lige Republike Srpske Gorjana Vuksanovića.

Vuksanović je učenik trenerskog maga profesora Darka Kalajdžića i nakon što je završio Fakultet fizičkog vaspitanja i sporta te i stečene doktorske titule bio je odsutan iz odbojkaških voda, ali u novoj sezoni preuzeće kormilo paljanskog sastava.

Rad sa mlađim kategorijam u budućnošću biće vodilja kluba, a organizovaće ga i postaviti Vladan Savić poznato ime sa 30. godišnjim iskustvom u odbojkaškom sportu, što kao igrač, trener i predavač na fakulteu FVIS, Univerziteta u Istočnom Srajevu.

Paljanski odbojkaški prvoligaš, sa opredjeljenjem kao što su treneri, profesori Vuksanović i Savić, pravi je i dobar temelj za uspješniju budućnost kluba.

(www.palelive.com)

Autor: Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare