Palelive dodjelio pet ulaznica za Max Payne

0

Palelive je pokrenuo saradnju sa Kulturnim centrom Pale i u narednom periodu ćemo dodjeljivati pet ulaznica za projekcije filmova i pojedine predstave. Saradnja je uspostavljena na obostranu korist i nadamo se da će posjetioci sajta u budućnosti biti bolje obavješteni o repertoaru Kulturnog centra Pale.

Večeras u 19 časova je projekcija novog filma Max Payne, rađenog prema kompjuterskoj igri, koja ima milione fanova širom svijeta.


Max Payne je policajac samotnjak – mitski anti-junak – odlučan pronaći ljude odgovorne za brutalno ubistvo njegove porodice i partnera. Slijepo usmjerenog na osvetu, njegova istraga ga odvede na putovanje iz noćne more u dubine kriminalnog podzemlja. Kako se zagonetka produbljuje, Max je prisiljen suočiti se sa neprijateljima koji nisu iz prirodnog svijeta, i suočiti se sa izdajom koju ne može ni zamisliti.

Nominent za Oscara Mark Wahlberg (The Departed) glumi Maxa Paynea, čovjeka koji ne mari za pravila – i koji nema ništa za izgubiti – dok istražuje niz tajanstvenih ubistava koja bi mogla biti povezana sa smrću njegove žene i djeteta. No moćne sile, ovozemaljske i neke koje nisu, se trude sakriti istinu – i zauvijek ušutkati Maxa.

Wahlbergu se u filmu MAX PAYNE pridružuje Mila Kunis kao Mona Sax, prelijepa ubojica Ruske mafije; Olga Kurylenko (koja glumi u nadolazećem filmu o Jamesu Bondu Quantum of Solace) kao Natasha, Monina mlađa sestra koja traži uzbuđenje; Chis „Ludacris“ Bridges kao detektiv unutarnjih poslova Jim Bravura; i Beau Bridges kao Maxov mentor, B.B.

MAX PAYNE režirao je John Moore prema scenariju Beau Thornea, koji je nedavno diplomirao na filmskom programu Univerziteta u Teksasu. Producenti filma su Julie Yorn (Bride Wars), Scott Faye i John Moore.

{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=Q2jAEoBz6RY}

 


 

Šta je potrebno?

– Odgovorite tačno na naše nagradno pitanje putem e-maila.

– U e-meilu nam pored odgovora pošaljite Vaše puno ime i prezime.

– Prvih pet tačnih odgovora ćemo nagraditi ulaznicom za večerašnju projekciju filma Max Payne. Dobitnike ćemo objaviti na sajtu, a šifru pomoću koje će preuzeti ulaznicu na šalteru Kulturnog centra Pale ćemo poslati na e-mail adrese dobitnika.

– Jedan računar jedan dobitnik! Ne šaljite nam više odgovora sa jednog računara, te odgovore nećemo uvažiti. 

Nagradno pitanje je:

Koliko kompjuterska igra Max Payne ima nastavaka?

Vaše odgovore pošaljite ovdje.

 


Na naše pitanje su tačno odgovorili:

 

– Marko Kovač
– Damjana Ninković
– Miloš Malović
– Marko Tadić
– Vladimir Šarenac

Oni su dobili besplatne ulaznice za večerašnju projekciju filma Max Payne, a ulaznice mogu preuzeti na biletarnici večeras, pred projekciju filma. Na njihov mail su poslate lozinke. Čestitamo…

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare