Povodom Gospojinskih svečanosti opštine Pale, danas je u SPC „Peki“ počeo 2. Memorijalni turnir „Veselinka Slijepčević Obradović“ koji se igra u pomen prerano preminule sjajne dugogodišnje članice paljanske ekipe.

Veselinka je bila ponos kluba, prednjačila je na svim poljima, krasile su je najljepše vrline i ŽOК Jahorina čuva sjećanja na svoju „Veselu“.

Prije početka nadmetanja domaćin turnira i igračice paljanskog kluba obišli su vječnu Veselinkinu kuću, položili su cvijeće i prislužili svijeće.

Pokrovitelj i organizator memorijalnog turnira je Opština Pale, a tehnički organizator je ŽOК „Jahorina“.

Takmičenje je međunarodnog karaktera, a pored domaćina Jahorine ušešće su uzele ekipe Vizure iz Beograda, Morače iz Podgorice i Bimal Jedinstva iz Brčkog, a u trodnevnom nadmetanju igraće svako sa svakim u dva dobivena seta.

Titulu pobjednika brane odbojkašice Vizure.

Turnir su danas otvorile odbojkašice Jahorine i Morače, slavile su Paljanke sa 2:0 po setovima 25:12 i 25:18, a ekipe su nastupale u sastavu:

Jahorina: Ana Terzić, libero Anđela Lelk, Katarina Klačar, Miljana Koroman, Ana Klačar, Tijana Kusmuk, Anja Gutalj, kapiten Nikolina Klačar, Marija Kovačević, Ana Đokanović, Nevena Bojanić, Sofija Kremenović Treneri: Danilo Tadić, Svetlana Tabaković

Morača: Iva Martinović, Teodora Delić, Ivona Nedić, Ivanela Krivokapić, kapiten Svetlana Kamčeva, Nađa Popović, Jovana Tošić, Marija Bukorović, Kristina Božović, Ana Tošić, Sonja Rudan Trener: Marko Radusinović

Turnir se nastavlja sutra, završava se u nedjelju evo rasporeda i satnica preostalih susreta:

Subota 29. avgust
OК Vizura – ŽOК Morača (10,00)
ŽOК Morača – ŽOК Bimal Jedinstvo (12,00)
OК Vizura – ŽOК Jahorina (14,00)

Nedelja 30. avgust
ŽOК Jedinstvo – OК Vizura (10,00)
ŽOК Jahorina – ŽOК Bimal Jedinstvo (12,00)

Poslije posljednje utakmice predviđen je protokol proglašenja pobjednika i dodjela pehara.

Igra se uz poštovanje mjera koje propisuje Republički štab za vanredne situacije i nadležno Ministarstvo.

(www.palelive.com)

Autor: Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare