Paketići za mališane iz socijalno ugroženih porodica

0
Paketići za mališane iz socijalno ugroženih porodica

ZVORNK – Gradska organizacija Crvenog krsta Zvornik danas je, povodom novogodišnjih i božićnih praznika, podijelila paketiće za 60 mališana čiji su roditelji nezaposleni ili su u stanju socijalne potrebe.

Sekretar Crvenog krsta u Zvorniku Danojka Mićić rekla je da paketiće već treću godinu zaredom obezbjeđuju učenici i direktor Tehničkog školskog centra Karakaj, a ove godine su im se pridružili i učenici Osnovne škole „Jovan Cvijić“ iz Drinjače i Gradska uprava Zvornik.

„Osim Gradske uprave, učenika i direktora, svoju humanost pokazuje i Košarkaški klub `Basket Zvornik` na čijem čelu je veliki humanista Dejan Gajić koji tradicionalno sa članovima kluba za božićne praznike obezbjeđuje pomoć socijalno ugroženim licima“, rekla je Mićićeva.

Ona je dodala da je Crveni krst ove godine sa članovima kluba „Basket Zvornik“ posjetio 10 najugroženijih porodica i nepoketnih lica, uručivši im pakete hrane i pelene.

Mićićeva je naglasila da su mladi ljudi i ovoga puta pokazali humanost prema starim, napuštenim i nepokretnim licima, na čemu im je Crveni krst veoma zahvalan.

„Zahvaljujući ovakvim akcijama unosimo radost u domove djece, starih i siromašnih lica“, rekla je Mićićeva.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments