Paketi za siromašne sugrađane

0

ZVORNIK – Kolo srpskih sestara “Carica Milica” iz Zvornika podijelilo je danas 80 paketa sa osnovnim životnim namirnicama licima sa spiska Centra za socijalni rad, korisnicima Centra za mentalno zdravlje, članovima Udruženje lica sa posebnim potrebama i licima sa spiska iz zvorničke crkve.
Predsjednik Kola srpskih sestara LJiljana Radišić izrazila je veliko zadovoljstvo akcijom, jer je prikupljeno dosta artikala.

Ona je zahvalila sugrađanima koji su prepoznali značaj i učestvovali donacijama u ovoj akciji.

Radišićeva je rekla novinarima da je akcija pokrenuta povodom predstojećih praznika, dodavši da paketi sadrže ulje, šećer, brašno, so, makarone, konzerve, slatkiše, dok su higijenski paketi namijenjeni porodicama sa djecom.

“Podjelu smo organizovali danas u zvorničkoj crkvi, nakon službe, a onima koji nisu bili u prilici da dođu pakete ćemo odnijeti na adrese. Naša akcija se nastavlja i čim skupimo određenu količinu namirnica podijelićemo je”, istakla je Radišićeva.

Kolo srpskih sestara “Carica Milica” pokrenulo je akciju prikupljanja pomoći u hrani i sredstvima za higijenu pod nazivom “Korpa u supermarketu” 25. novembra.

Akcija je osmišljena tako da sugrađani doniraju u korpe jedan ili više artikala po izboru i stavljaju ih u vidno obilježene korpe koje se nalaze u marketima “Zvorničanka”, “Maksi”, “Intereks” i “Bingo”.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments