Paketi pomoći za 330 porodica

6

Opština Pale danas je podijelila pakete pomoći za vaskršnje praznike za 330 socijalno ugroženih porodica sa područja ove lokalne zajednice.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da su pomoć dostavili na adrese 150 porodica koje su korisnici pomoći Centra za socijalni rad, kao i za 35 porodica članova Udruženja “Četiri plus” i 25 porodica iz Udruženja slijepih i slabovidih lica, dok je 120 paketa podijeljeno ostalim socijalno ugroženim porodicama.

“Paketi, osim materijalne, imaju i moralnu vrijednost jer na taj način pokazujemo da stojimo uz građane kojima je to neophodno. Trudili smo se da obuhvatimo maksimalan broj porodica. Naša želja je da ovi spiskovi iz godine u godinu budu sve manji, da bude manje lica u stanju potrebe”, izjavio je Jugović novinarima.

Načelnik opštine Pale svim porodicama čestitao je nadolazeće vaskršnje praznike, sa željom da ih provedu u zdravlju i sreću.

Vršilac dužnosti načelnika Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti opštine Pale Žarko Čović izrazio je zadovoljstvo što je lokalna zajednica i ove godine iznašla sredstva da pomogne građanima kojima je to napotrebnije u vrijeme vaskršnjih praznika.

Čović je istakao da ovim opština Pale iskazuje solidarnost i pomoć porodicama kojima je neophodna, te čestitao predstojeće praznike.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Ovo je sramota.Udruzenje 4+

Треба мало сачекати са негативним коментарима. Није увјек тачно све што се објави

Kao volonter udruzenja4 + i udruzenja slijepih i slabovidih odgovorno tvrdim da je 4+ dobilo 35 paketa , a udruzenje slijepih 25 paketa.Tako da nema govora o 180 paketa.

a gdje pise u tekstu da su ta dva udruzenja dobila 180? U tekstu je navedeno isti broj koji ste i Vi naveli…Ne vidim smisao komentara. Ova pomoc kap u moru…

Ispravili su kada im je prigovoreno .

Ispravljeno👏👏👏👏