Ovog vikenda predstavljanje ljetne ponude u Bijeljini

0

Olimpijski centar /OC/ „Jahorina“ predstaviće svoju ljetnu ponudu ovog vikenda u Bijeljini, najavljeno je iz ovog centra.

Stanovnici Bijeljine biće u prilici da se upoznaju sa atraktivnom ljetnom ponudom Jahorine na promotivnom pultu OC „Jahorina“ na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića sutra i u nedelju, 24. maja, od 12.00 do 20.00 časova.

U saopštenju se navodi da su za ovo ljeto, uz prirodne ljepote Jahorine, posjetiocima dostupni brojni zanimljivi sadržaji i događaji, među kojima međunarodno takmičenje „Jahorina ultra trejl“ koje će biti održano na četiri staze različitih dužina, prvi put u organizaciji Olimpijskog centra.

Osim toga, dostupni su u regionu najduži planinski bob dužine 2,5 kilometra, panoramska vožnja žičarom, tjubing, iks-rajser, teretana na otvorenom, bicikli i staze za hajking, a pripremljene su još tri velike atrakcije koje se grade na Poljicama i na jezeru na vrhu planine.

Nakon promocija ljetne ponude OC „Jahorina“ u Bijeljini, uslijediće predstavljanja u Banjaluci, Sarajevu, Tuzli i Trebinju.

Otvaranje ljetne sezone na Jahorini zakazano je za period od 25. do 28. juna kada će važiti popust od 30 odsto na sve ljetne sadržaje.

Iz ovog centra poručuju svima da zamijene more za planinu i svoj ljetni odmor povjere upravo olimpijskoj planini Jahorini.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare