Ove nedjelje razgovori o gradonačelniku

0

Gradski odbori /GO/ SDS-a i PDP-a trebalo bi tokom ove sedmice da održe sastanak na kome bi razgovarali o kandidatu za gradonačenika Istočnog Sarajeva, kao i o raspodjeli ostalih funkcija u gradu, rekao je Srni predsjednik GO PDP-a Miroslav Brčkalo.Brčkalo je istakao da odbori na sastanku, koji su održali u subotu, nisu razgovarali o kandidatu za gradonačelnika Istočnog Sarajeva.


On je podsjetio da je Centralna izborna komisija /CIK/ BiH ovjerila kandidatske liste za odbornike u Skupštini grada Istočno Sarajevo, u kojoj će biti 16 odbornika SDS-a, pet PDP-a, sedam SNSD-a i po jedan Pokreta za naš grad Pale, NDS-a i Srpske radiklane stranke „Dr Vojislav Šešelj“.

Brčkalo je napomenuo da Skupština grada Istočno Sarajevo ima 31 odbornika, od toga opština Pale daje osam, Istočna Ilidža i Sokolac po šest, pet daje Istočno Novo Sarajevo, a po tri odbornika daju Istočni Stari Grad i Trnovo.

Prema njegovim riječima, konstitutivna sjednica Skupštine grada Istočno Sarajevo trebalo bi da bude održana do kraja februara.

Brčaklo je istakao da su u subotu dva gradska odbora održala sastanak na kome su zaključili da saradnja PDP-a i SDS-a na području grada nije upitna. „Dosadašnju saradnju smo ocijenili više nego korektnom, iz koje je proizišlo niz dobrih projekata“, rekao je Brčkalo i dodao da će tako nastaviti i u narednom periodu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare