Otvoreni susreti mladih regije Birač

0

MILIĆI – Članovi Omladinskog savjeta Milići danas su bili domaćini kolegama iz Zvornika, Bratunca i Srebrenice na otvaranju manifestacije „Susreti mladih regije Birač“, koja je organizovana u okviru projekta „Razvoj i saradnja u regiji Birač“, vrijednog oko 45.000 KM.
Predsjednik Omladinskog savjeta Milići Stefan Milić rekao je Srni da projekat u opštinama Milići, Bratunac, Srebrenica i Zvornik realizuju UNICEF, UNHCR i UNDP, a da je glavni finansijer Vlada Holandije, uz učešće Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske i opštine Milići.

„Danas su planirana sportska takmičenja članova omladinskih organizacija iz ove četiri opštine, kao i zabavno-muzički program uz nastup mladih di-džejeva. Narednih dana imaćemo i aktivnosti u ostalim opštinama, kao što su rok koncert mladih demo-bendova, ekološke akcije, pozorišne predstave i drugo“, rekao je Milić.

Koordinador projekta UNICEF-a Jasmina Babić rekla je Srni da ta organizacija favorizuje projekte u kojima su u centru interesovanja djeca i mladi, a cilj im je regionalno povezivanje i saradnja organizacija koje okupljaju mlade ljude.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare