Otvoreni „Izletnički paviljoni“

0

ZVORNIK – Na gradskoj plaži u Zvorniku danas su otvoreni izletnički paviljoni pored rijeke Drine, čiju je izgradnju sa 7.000 KM finansiralo Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske.

Zvornička Turistička organizacija paviljone je svečano predala na upotrebu Zvorničanima i svima koji u ovaj grad budu dolazili kao turisti.

Direktor Turističke organizacije Slavica Andrić rekla je da će paviljoni učiniti zvorničku gradsku plažu još atraktivnijom.

„U okviru ovog projekta napravljena su tri paviljona gdje će svi koji žele moći da provedu ugodne trenutke. Pozivam sugrađane da na najljepši našin iskoriste ove sadržaje, a one manje savjesne da ovaj ambijent ne zagađuju otpacima“, poručila je Andrićeva.

Otvaranju paviljona prisustvovao je i načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović koji je rekao da nadležni na ovoj plaži organizju nove sadržaje, kako bi sugrađani pored Drine našli zadovoljstvo za sebe i članove svoje porodice.

„Gradska plaža u Zvorniku je bogatstvo kakvim se može pohvaliti malo gradova. Ono što nam je problem jeste njena denivelacija u odnosu na porast nivoa rijeke Drine. Iako ništa kapitalno još nismo napravili, iz godine u godinu našim sugrađanima pružamo nove sadržaje“, rekao je Stevanović.

Na gradskoj plaži ranije je urađeno i sportsko igralište, te teren za fiskulturu, postavljene su sprave za djecu, a izgrađeno je i šetalište.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare