Otvorene „Zlatne ruke Zvornika“

0

ZVORNIK – Prodajno-izložbena manifestacija „Zlatne ruke Zvornik 2023“ koja je otvorena danas okupila je 32 izlagača ručno pravljenih proizvoda iz Republike Srpske i Srbije.

Gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović je prilikom otvaranja istakao da se ova manifestacija održava tradicionalno već 16 godina i naglasio da je svake godine sve više izlagača i posjetilaca.

„Ova manifestacija okuplja izlagače rukotvorina iz Zvornika i okruženja, kao i iz Srbije. Zahvalni smo gradskoj turističkoj organizaciji kao organizatoru manifestacije“, rekao je Ivanović.

Direktor Turističke organizacije grada Zvornika Ivana Đokić Milanović istakla je da se ovom manifestacijim promovišu etno-vrijednosti, različite rukotvorine, odnosno sve ono što predstavlja predmet interesovanja turistima.

„Ove godine imamo rekordna 32 izlagača iz Bijeljine, Malog Zvornika, LJubovije, Banjaluke, a ono što je veoma važno jeste da mnogi izlagači godinama učestvuju sa svojim proizvodima na manifestaciji `Zlatne ruke Zvornika`“, rekla je Đokić Milanović.

Ona je navela da je Zvornik dobar domaćin manifestacije koja promoviše turističke proizvode, te pozvala sugrađane i turiste da posjete štandove proizvođača čije su ponude bogate i raznovrsne.

(www.palelive.com/Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare