Otvorena direkcija „Drina osiguranja“

0
Otvorena direkcija

MILIĆI – U Milićima je danas svečano otvorena direkcija „Drina osiguranja“ u čiju izgradnju je sa opremanjem objekta, spoljnim uređenjem i infrastrukturom uloženo 3.226.000 KM.

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić rekao je da je otvaranje direkcije „Drina osiguranja“ još jedan plod zalaganja ljudi koji imaju viziju i idu naprijed.

„To govori o efikasnosti i načinu rada `Drina osiguranja` i ostalih preuzeća u Milićima, koji su mali po veličini i broju stanovnika, ali su veliki po mnogim drugim aktivnostima“, naveo je Trninić.

Generalni direktor „Drina osiguranja“ Milomir Durmić rekao je da ovo društvo obilježava 22 godine uspješnog rada i poslovanja, te da je kruna takvog rada izgradnja zgrade generalne direkcije u Milićima.

Durmić je istakao da je „Drina osiguranje“ prošlu godinu završilo kao lider osiguranja na tržištu Republike Srpske.

„Na prvom smo mjestu po ostvarenoj premiji, po isplaćenim odštetnim zahtjevima i mislim da takvo osiguravajuće društvo, menadžment i zaposleni zaslužuju da imaju ovakve prostorije u kojima će moći da rade i posluju“, rekao je Durmić.

Ovaj poslovni objekat, koji je projektovao i izgradio Sektor „Građevinarstvo“ Kompanije „Boksit“ ima bruto površinu od 1.466 metara kvadratnih.

Predsjednik Upravnog odbora „Drina osiguranja“ Rajko Dukić rekao je da je objekat izgrađen od najboljih materijala, te da je u njega ugrađena najsavremenija oprema i tehnologija.

On je dodao da nije slučajno što je objekat otvoren baš danas, na Dan pobjede nad fašizmom, jer je cilj da ovaj veliki praznik bude obilježen još jednom radnom pobjedom.

„Stvoreni su idealni uslovi da `Drina-osiguranje`, koje je danas jedno od najboljih osiguravajućih društava ne samo u Republici Srpskoj, radi još uspješnije, na dobrobit svojih poslovnih partnera kojih ima sve više“, rekao je Dukić.

U okviru izgradnje direkcije, za koju je idejno rješenje uradio novosadski arhitekta Đorđe Grbić, obavljena je i rekonstrukcija ulice u kojoj se objekat nalazi, a koja od danas ima naziv uliva „9. januar“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments