Otvorena Beogradska ulica u naselju Obilićevo

0

Ministar za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske Omer Branković i načelnik opštine Pale Slobodan Savić danas su u paljanskom naselju Obilićevo pustili u saobraćaj Beogradsku ulicu, za čiju je izgradnju ovo ministarstvo doniralo 130.000 KM.

Branković je istakao da Vlada RS svake godine posredstvom Ministarstva za izbjeglice i raseljena lica izdvaja sredstva za infrastrukturu u povratničkim naseljima koja se raspoređuju shodno zahtjevima. „Osim otvaranja ove ulice, mi smo se danas dogovorili da izdvojimo sredstva vrijednosti 10.000 KM za finansiranje infrastrukture još jednog povratničkog mjesta u opštini Pale, konkurentski zahtjev opštine i tender ćemo raspisati i realizacija tog projekta će ubrzo početi“, kaže Branković.

Branković je naglasio da je Ministarstvo u prethodnom periodu izdvajalo značajna sredstva za opštinu Pale i izrazio nadu da će tako biti i ubuduće.

Savić je objasnio da je ulica duga 200 metara i da će mnogo značiti za stanovnike Obilićeva.

„Želim da se zahvalim Ministarstvu za izbjeglice i raseljena lica, kao i Vladi RS na izdvojenim sredstvima i što su imali razumijevanja da pomognu ovu zajedničku akciju“, istakao je Savić.

(www.palelive.com / Agencije / foto: Darko – arhiva)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare