Otvoren „Andrićev konak“

0

VIŠEGRAD – Načelnik opštine Višegrad Slaviša Mišković i menadžer Andrija Jeremijević u Višegradu su svečano ozvaničili početak rada renoviranog bivšeg Hotela „Višegrad“, pod novim imenom – „Andrićev konak“.


Mišković je podsjetio da je samo prije pola godine opština od preduzeća „Srbinjeputevi“ kupila ovaj ugostiteljsko-turistički objekat uz skromna sredstva i velike nade da će se tim pospješiti turistička ponuda grada.

„To se i ostvarilo i mi ovdje pored čuvene Ćuprije na Drini, nakon sanacije i restauracije, imamo reprezentativan hotel u koji će gosti rado dolaziti i ponovo se u njega vraćati“, dodao je Mišković.

Menadžer „Andrićevog konaka“ Andrija Jeremijević je naveo da se objekat otvara sa novim savremenim sadržajima, stručnim osobljem i modernim ponudom i za najprobirljivije goste.

„Hotel ima tri zvjezdice, ‘vatreno krštenje’ će imati za doček Nove godine, a sva mjesta su u njemu već rosprodata“, dodao je Jeremijević.

Hotel će imati i Andrićev apartman, sobu u kojoj je prilikom posjeta Višegradu 1963 i 1972. godine boravio srpski nobelovac Ivo Andrić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare