Otvoren odbojkaški kamp

0

Na Palama je večeras otvoren odbojkaški kamp koji je okupio 104 učesnika iz Republike Srpske i Srbije uzrasta od 14 do 16 godina.

Otvaranju kampa u Osnovnoj školi „Srbija“ prisustvovao je pomoćnik ministra za sport Srpske Dragan Jaćimović, koji je rekao da se odbojkaški kamp održava u okviru „LJetne škole sporta“ i da se po drugi put organizuje na Palama.

Jaćimović se zahvalio predsjedniku Odbojkaškog saveza Srbije Zoranu Gajiću i pokrajinskom sekretaru za sport i omladinu Vojvodine Vladimiru Batezu što su došli da podrže male odbojkaše.

„Tu smo da im pružimo svu moguću podršku. Nadam se da će kamp biti uspješan kao i svih prethodnih godina“, istakao je Jaćimović.

Gajić je rekao da su u organizaciji kampa zajedno učestvovali odbojkaški savezi Srpske, Srbije i Vojvodine.

On je istakao da je veoma važno da mladi treniraju odbojku i da se zdravo razvijaju.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da će učesnici kampa imati idealne uslove za treninge na Palama u narednih sedam dana, kao i da će imati šta da nauče od Gajića, Bateza i trenera muške i ženske odbojkaške reprezentacije Srbije.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vojvodine Vladimir Batez zahvalio je Ministarstvu porodice, omladine i sporta Republike Srpske na pozivu da učestvuju u ovom kampu.

„Sarađujemo sa Odbojakškim savezom Srpske i realizovali smo nekoliko zajedničkih projekata. Zbog te saradnje i kao podrška kampu spremili smo 100 lopti za odbojkaške klubove Republike Srpske“, rekao je Batez.

Kamp, koji organizuje Odbojkaški savez Republike Srpske, uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta Srpske, trajaće do 21. jula.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare