Отворен међународни кошаркашки турнир „Tамоза куп“

0

Начелник општине Пале Бошко Југовић данас је у Спортској дворани „Пеки“ отворио традиционални међународни кошаркашки турнир „Тамоза куп Пале“ на којем учествује шест кошаркашких клубова и том приликом истакао да ће ова локална заједница и убудуће подржавати овакве манифестације.

Југовић је рекао новинарима да су турниром у кошарци започели обиљежавање манифестације „Госпојинске свечаности“ поводом Дана и крсне славе општине Пале – Велике Госпојине.

Југовић је навео да су екипе квалитетне и из године у годину све јаче, те пожелио да побиједи најбољи.

На турниру, који се одржава 11. годину заредом, учествује шест кадетских кошаркашких клубова „Партизан“ из Београда, „Партизан“ Пале, „Игокеа“ из Александровца, „Босна“ из Сарајева, „Кош“ из Сарајева и селекција „Херцег-Босне“.

Један од организатора Жељко Крунић рекао је да у континуитету организују турнир у дворани „Пеки“, која пружа идеалне услове за кошарку, и захвалио свима који доприносе реализацији овог спортског догађаја.

Он је истакао да ће публика имати много тога да види, да су ту д‌јечаци узраста 16 година у којима има будућих потенцијалних кандидата за неке од репрезентативних дресова земаља окружења и БиХ.

Директор млађих категорија Кошаркашког клуба „Партизан“ из Београда Зоран Стевановић рекао је да ће играчи дати све да одиграју максимално коректно и најбоље што могу, те додао да је, као и сваке године, турнир организован на највећем нивоу.

Играч Кошаркашког клуба „Партизан“ из Београда Урош Даниловић рекао је да је и раније учествовао на овом турниру, да су задовољни условима, да немају никаквих замјерки, те да се нада побједи.

Међународни кошаркашки турнир „Тамоза куп Пале“ трајаће до петка, 25. августа.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare