Otvoren humanitarni broj za Miu Torbicu

0

Sudbina ma kako da je surova bila prema ovom nedužnom djetetu koje je već jednom pobijedilo opaku bolest, pružila im je i mogućnost da uz pomoć savremene medicine, nade i vjere, odnesu još jednu pobjedu. Svaka je borba – pobjeda.
U tome im pomažu brojni prijatelji, znanci, humanitarci i nepoznati plemeniti ljudi koji su dosad uplatili 105.000 evra. Jedna od posljednjih donacija iznosila je 13.000 evra, a darovala ju je čuvena međunarodna organizacija „Srce za djecu“, Ein Herz für Kinder iz Njemačke. Nažalost, za celokupni zahvat transplantacije kostne srži potrebno je 148.000 evra, što znači da samohranoj majci tri ćerke još uvijek nedostaje 43.000 evra.

– Novac zaista jeste prepreka, ali mi ne odustajemo. Dobili smo dozvolu od rimske bolnice da se pristupi liječenju bez uplaćene cjelokupne sume. Vjerujemo da će nam poslije srpske, njemačke pomoći i apel u italijanskoj štampi. Hvala im. Nastavljamo sa sakupljanjem finansijskih sredstava, molimo vas, dobri ljudi, ostanite srcem uz nas“, poručila je majka koja o svim promjenama i novim uplatama obavještava javnost preko Fejsbuk stranice „Pomoć za Miu Torbicu“.

U Republici Srpskoj je otvoren i humanitarni broj 1413.

Novčana sredstva za pomoć Mij u Republici Srpskoj moguće je uplatiti na račun:

Nova banka a.d. Banja Luka
5558000025319625
korisnik: Mia Torbica

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare