Otvoren fudbalski kamp „Crvene zvezde“

0

Sedmi međunarodni fudbalski kamp Crvene zvezde „Jahorina 2015“, koji je danas otvoren, okupio je 150 dječaka, potencijalnih talenata, i 12 trenera.

Kamp će, u organizaciji „Unis tursa“ iz Banjaluke i Fudbalskog kluba „Crvena zvezda“ iz Beograda, trajati do 19. jula.

Direktor „Unis tursa“ Zoran Petrović na konferenciji za novinare zahvalio je „Crvenoj zvezdi“, Olimijskom centru Jahorina i Ministarstvu porodice, omladine i sporta Republike Srpske bez čije pomoći ovaj projekat ne bi bio moguć.

On je dodao da je od početka projekta imao želju da kamp postane internacionalan, što se i dogodilo, jer prisustvuju dječaci sa skoro svih kontinenata.

Direktor Olimpijskog centra Jahorina Velibor Lazarević istakao je da mu je čast što je ovaj centar domaćin kampa, te naveo da je urađeno sve da se adekvatno pripremi sva potrebna infrastruktura da bi polaznici imali što bolje uslove.

Trener Omladinske škole „Crvene zvezde“ Nebojša Stamenković pohvalio je organizaciju, izrazivši zadovoljstvo što kamp prerasta u tradicionalni i što je svake godine sve više učesnika.

On je izrazio nadu da će na ovom kampu izrastati neki novi Nemanja Vidić ili Dejan Stanković jer će najbolji dječaci dobiti šansu da odigraju probnu utakmicu na stadionu „Crvene zvezde“ kada neki od njih mogu postati članovi ovoga kluba.

Koordinator Kampa iz „Unis tursa“ Mirko Konjević pohvalio je izuzetnu saradnju sa nadležnim institucijama i resornim ministarstvom, te istakao dobre odnose sa fudbalskim savezima BiH i Republike Srpske.

Tokom ceremonije otvaranja kampa direktor „Unis tursa“ uručio je zahvalnice Olimpijskom centru Jahorina i kompaniji „M:tel“ koji pružaju veliku podršku projektu, te pohvalio Fudbalski klub „Rotori“ iz Banjaluke koji je platio sve troškove za talentovanu djecu iz Doboja, a koja nisu bili u situaciji da sama plate.

Tokom sedam godina kroz Fudbalski kamp „Crvene zvezde“ na Jahorini prošlo je više od 750 polaznika.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare