Otvoren Edukativni centar „Big Ben“

0

U Palama je sinoć u prisustvu brojnih zvanica u Ulici Branka Ćopića br. 3 otvoren Edukativni centar „Big Ben“. Centar je namijenjen djeci, mladima, ali i odraslima, jednostavno svima koji žele naučiti engleski, ali i njemački i ruski jezik kroz savremene metode rada.

Osim kvalitetnih i interesantnih nastavničkih sredstava, kao što su udžbenici britanskih izdavača namijenjeni za učenje engleskog, audio-video materijali i mnoga druga didaktička sredstva, koja podstiču komunikaciju i aktivno korišćenje jezika od samog početka, kvalitet nastave garantuje i nastavni kadar koji predstavlja tim stručnih i kompetentnih profesora sa velikim iskustvom iz oblasti podučavanja jezika.

Ana (Vuković) Čegar, Mirjana (Trobok) Škipina, Igor Gordić i Vera Čulina su tim „Big Bena“ koji ima dugogodišnje iskustvo rada sa djecom i odraslima, kao i sa pripremanjem polaznika za testiranja i polaganja za međunarodno priznate ispite Cambridge ESOL Exams.

Funschool – engleski za djecu je igra i razgovor, ali aktivnosti uključuju sve 4 jezičke veštine: govor, slušanje (i razumjevanje), čitanje i pisanje. Na svakom sljedećem nivou se postavljaju jezički zadaci, koji odgovaraju uzrastu i mogućnostima djece. Kroz kreativan pristup i brižljivo odabrane programe se u kontinuitetu unapređuje znanje đaka.

Odraslim polaznicima centar nudi kurseve engleskog jezika različitih nivoa od početnog A1 do najviših (proficiency) C2 nivoa. Firme mogu biti slobodne da pošalju upit za organizovanje kursa engleskog jezika kako za grupe tako i individualne kurseve.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/otvaranje-edukativni-centar-big-ben/] width=[87] height=[87] title=[Otvoren Edukativni centar „Big Ben“] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb87_] thumb_cache_dir=[thumbs87] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

•    Kursevi u zavisnosti od nivoa su jednosemestralni i dvosemestralni
•    Trajanje časa je 60-90 minuta u zavisnosti od uzrasta
•    Termini su dva puta nedeljno u dogovoru sa polaznicima
•    Prilikom upisa organizuje se besplatno testiranje radi određivanja nivoa znanja
•    Na kraju kursa dobija se sertifikat o postignutom nivou
•    Po dogovoru organizuju se i individualni kursevi
•    Specijalni popusti: za više polaznika iz jedne porodice, studente, polaznike 2 ili više kurseva: engleski i školica, engleski i matematika…
•    Nekoliko puta godišnje organizuju se Fun Saturdays, radionice subotom. Tada se radi na panoima u školi, druži i zabavlja na žurkama.
•    Tokom školske godine organizuju se brojne priredbe i žurke kojima se obilježavaju praznici, rođendani i značajni datumi
•    Na kraju svake godine slijedi dodjela sertifikata – diploma o postignutom nivou znanja.
•    U okviru godišnjeg programa organizuju se ljetnje i zimske škole engleskog jezika (kampovi u prirodi). I tada se uči engleski, ali u opuštenoj atmosferi uz obilje zabavnih sadržaja i rekreativnih aktivnosti.

Kontakt:

Ulica Branka Ćopića br 3. (Pored obdaništa „Bubamara“)

tel. 057 / 224 636
mob. 066 / 465 907
e-mail: bigbeneducentar@gmail.com

(www.palelive.com / Sponzorisan članak)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare