Otvaranje „Zime u Istočnom Novom Sarajevu“ 21. decembra

0
Arhivska fotografija

ISTOČNO SARAJEVO – Opština Istočno Novo Sarajevo i ove godine organizuje zimsko-turističku manifestaciju „Zima u Istočnom Novom Sarajevu“ čije je svečano otvaranje najavljeno za subotu, 21. decembar.

Opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo obezbijediće klizalište na otvorenom, koje će biti u funkciji tokom trajanja manifestacije, od 21. decembra do 14. januara na Trgu „Srbija“.

Svečano otvaranje manifestacije, čiji je cilj promovisanje turističkih, ugostiteljskih, kulturnih i zabavnih potencijala opštine, predviđeno je 21. decembra u 20.00 časova, kada će koncert održati pop pjevačica Goca Tržan, najavljeno je iz Opštinske uprave.

Povodom praznika Svetog Nikole u četvrtak, 19. decembra, sa početkom u 12.00 časova djeci, polaznicima vrtića, tradicionalno će biti uručeni pokloni.

„Djed Mraz ni ove godine nije zaboravio naše najmlađe sugrađane, te će im podijeliti novogodišnje paketiće u ponedjeljak, 23. decembra, od 12.00 časova“, dodaje se u saopštenju.

Povodom proslave Dana Republike Srpske u četvrtak, 9. januara, u 20.00 časova, koncert će održati etno-grupa „Katera“.

U ponedjeljak, 13. januara, povodom pravoslavne Nove godine, najavljen je koncert Sergeja Ćetkovića, čiji nastup je zakazan za 22.00 časa. Poslije ponoći uslijediće vatromet, a za sve posjetioce Opštinska uprava će obezbijediti i besplatno kuvano vino.

„Manifestacija ‘Zima u Istočnom Novom Sarajevu’ upotpuniće zimsku i prazničnu atmosferu, a posjetioci i najmlađi sugrađani će ovom prilikom moći da uživaju u mnoštvu zabavno-kulturnih sadržaja, kao i u raznovrsnoj prodajnoj i izložbenoj ponudi domaćih izlagača“, dodaje se u saopštenju.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare