Otuđena veća količina poljoprivrednog alata

0

FOČA – U selu Donje Papratno, opština Foča, nepoznato lice ili više njih izvršilo je nasilan ulazak u porodične kuće vlasništvo lica čiji su inicijali A.S. i H.A, a uviđajem je utvrđeno da je iz unutrašnjosti navedenih objekata otuđena veća količina poljoprivrednog alata, dvije solarne ploče, tri akumulatora i sitni kućni predmeti.
Po ovlašćenju dežurnog tužioca policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Trnovo juče je oko 4.00 časa prijavljeno da je nad radnikom benzinske pumpe koja se nalazi u Trnovu, izvršeno krivično djelo razbojništvo.

Odmah nakon prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta i došli do saznanja da su u izvršenju navedenog krivičnog djela učestvovala četiri lica koja su se vozilom dovezla pred ulazna vrata benzinske pumpe.

Potom su, kako se navodi, trojica maskiranih izvršilaca izašla iz vozila, jedan od njih je ispalio metak iz vatrenog oružja i naredio radniku pumpe da mu preda novac iz kase, dok se drugo lice sa automatskom puškom uputilo na sprat gdje se nalazi kafe bar i od konobara tražilo da mu preda novac od pazara.

Nakon što su otuđili određenu količinu novca, izvršioci su se vozilom udaljili sa lica mjesta.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na identifikaciji izvršilaca i rasvjetljavanju krivičnog djela razbojništvo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare