Otkriti odgovore za podmetanje požara u motelu „Hum“

0

FOČA – Udruženje raftera iz Foče „Tara i Drina“ zatražilo je od nadležnih institucija brzu reakciju, da bi se pronašli i procesuirali odgovorni za podmetanje požara u kojem je izgorio motel rafting kampa „Hum“.

Iz Udruženja je saopšteno da su svi članovi ogorčeni i zatečeni ovom situacijom, kao i neljudskim postupkom potencijalnih počinilaca ovog zlodjela.

U saopštenju se napominje da je vlasnik motela „Hum“ Dejan Milutinović, koji je aktivan član Udruženja, te da se kroz dugogodišnju saradnju pokazao kao korektan saradnik i poslodavac.

„Mi koji se bavimo razvijanjem ovog posla već više od decenije svjesni smo koliko truda, ulaganja i odricanja, kako materijalnih tako i duhovnih, je potrebno da se izgradi ovakav moderan kompleks, i to za tako kratko vrijeme. Čak i sama pomisao da je neko u stanju svojim namjernim postupkom nanijeti ovakvu štetu i pritom ugroziti živote ljudi koji su se našli na licu mjesta, u svima od nas izaziva gnušanje i ljutnju“, ističu iz Udruženja.

Udruženje apeluje na nadležne institucije za brzu rekaciju u rasvjetljavanju ovog slučaja, te očekuje da će počinioci ovog gnusnog zlodjela u što bržem roku biti pronađeni, izvedeni pred lice pravde i adekvatno kažnjeni.

Motel „Hum“ kod Foče, vlasništvo Dejana Milutinovića iz Beograda, izgorio je u ponedjeljak, 9. marta, a šteta se procjenjuje na više od 100.000 evra.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare