Otežano preko Rogoja, više sela bez struje

0
ilustracija
ilustracija

FOČA – Na području Gornjeg Podrinja saobraćaj se odvija otežano zbog snijega koji od noćas pada pojačanim intenzitetom, a više sela ostalo je bez struje.

U Saobraćajnoj policiji u Foči kažu da preko planinskog prevoja Rogoj ima ugaženog snijega na kolovozu i da ova dionica nije kompletno očišćena i posuta abrazivnim materijalom, te da se očekuje da će u toku dana zimske službe uraditi taj posao.

Na istom pravcu, od Foče do Dobrog Polja, kolovoz je očišćen, ali se vozači upozoravaju na odrone zemlje i kamenja na kolovoz.

Preko planinskog prevoja Čemerno, koji se dobro čisti, iz Saobraćajne policije upozoravaju na jak vjetar i moguće namete snijega na kolovozu.

Sabraćaj se bez smetnji jutros odvija preko prevoja Prijeđel, na putu Foča-Tjentište, te na magistralnom putu Brod na Drini – Šćepan Polje, koje zimske službe dobro održavaju.

Snježne padavine izazvale su više kvarova na elektro-mreži na području opštine Foča, potvrđeno je u fočanskoj „Elektrodistribuciji“.

Bez električne energije su područja Miljevine, Tjentišta, Zavaita i Čelebića, a u Elektrodistribuciji kažu da će se raditi na otklanjanju kvarova, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare