Otežano odvijanje saobraćaja

0

ISTOČNO SARAJEVO – Obilne snježne padavine juče su uzrokovale djelimičnu obustavu saobraćaja za teretna vozila sa prikolicom i šlepere na dijelu magistralnog puta Podromanija – Ljubogošta. Radnici preduzeća za održavanje puteva „Romanijaputevi“ Sokolac preduzimaju neophodne mjere da bi se normalizovao saobraćaj na ovoj dionici puta, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Saobraćaj se otežano odvija i na magistralnom putu na području opštine Han Pijesak, dok su svi lokalni putevi na području opštine neprohodni.

Na dionici puta Brod na Drini – Sarajevo juče je privremeno obustavljen saobraćaj za teretna vozila sa prikolicom i poluprikolicom zbog loših vremenskih uslova i obilnih padavina na planinskom prevoju Rogoj, usljed čega je prohodna samo jedna saobraćajna traka.

Radnici policije juče su kontrolisali 63 vozila i vozača, podnijeli jedan zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 33 prekršajna naloga, te legitimisali šest lica. Iz saobraćaja su isključili jednog vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments