Oštra osuda ugrožavanja imovine i integriteta Boška Tomića

0

Organi Boračke organizacije opštine Pale, Odbor porodica poginulih boraca, Odbor ratnih vojnih invalida i Odbor djece poginulih boraca energično i oštro osuđuju čin prijetnje i zastrašivanja te ugrožavanja integriteta i lične imovine Boška Tomića, demobilisanog borca i ratnog vojnog invalida odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske.
U saopštenju Boračke organizacije opštine Pale navodi se da se ovoj organizaciji obratio značajan broj članova iz reda porodica poginulih boraca, ratnih vojnih invalida i demobilisanih boraca sa zahtjevom da se reaguje prema nadležnim institucijama sa aspekta bezbjednosnog stanja na Palama.

Članovi Boračke organizacije opštine Pale izražavaju zabrinutost u vezi sa bezbjednosnim stanjem u ovoj lokalnoj zajednici, podsjećajući da su mnoga ubistva na prostoru Istočnog Sarajeva i dalje nerasvijetljena.

„Od MUP-a Republike Srpske energično se zahtijeva suprotstavljanje svim oblicima takvog djelovanja i otkrivanje počinilaca, kako se navedena djela ne bi ponavljala“, ističe se u saopštenju.

Na Palama je 26. juna uveče zapaljen automobil „škoda oktavija“, vlasništvo predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Pale Boška Tomića. Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare