Основној школи дониране географске карте и лаптопи

0

СОКОЛАЦ – Соколачко Удружење „Мајка и дијете“ донирало је данас Основној школи „Соколац“ четири географске карте и два лаптопа за подручна од‌јељења у Кнежини и на Равној Романији, рекла је Срни предсједник овог удружења Александра Елез.

Елезова је појаснила да су лаптопи, за два подручна од‌јељења, поклон од Хуманитарне организације „28. јун“, а да је средства за географске карте обезбиједило Удружење „Мајка и дијете“.

Она је истакла да је сарадња овог соколачког удружења са Хуманитарном организацијом „28. јун“ почела прошле године и да су они у оквиру акције донирања лаптопа школама у Србији, одлучили да обухвате и школе на Сокоцу.

Према њеним ријечима, Удружење „Мајка и дијете“, које окупља породице са троје и више д‌јеце са подручја општине Соколац, постаће и званични партнер Хуманитарне организације „28. јун“.

Елезова је најавила да ће Удружење „Мајка и дијете“, у четвртак, 5. октобра, у згради општине Соколац, организовати пријем за родитеље свих беба рођених од октобра прошле године и уручити им прикладне поклоне.

Директор Основне школе „Соколац“ Ђорђе Рајић рекао је да свака донација значи много, те да се посебно радује поклонима ове врсте, као што су технички уређаји, што је увијек потребно ученицима и наставницима.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare