Organizovan konkurs za najmlađe „Budi dijete Jahorine“

0

JAHORINA – Olimpijski centar „Jahorina“ organizuje do 30. oktobra konkurs „Budi dijete Jahorine“, u kojem pravo učešća imaju učenici osnovnih i srednjih škola sa područja svih šest opština grada Istočno Sarajevo.

Cilj konkursa, na koji se učenici mogu prijaviti putem sajta Olimpijskog centra /oc-jahorina.com/ i preko svojih učitelja i razrednih stariješina, jeste da najmlađi izađu na planinu, steknu zdrave navike i zavole planinu.

Za dobijanje personalizovane sezonske ski-karte za radne dane, učenici trebaju da ispune dva kriterijuma – da pohađaju bilo koju osnovnu ili srednju školu na području grada Istočno Sarajevo i da dostave kreativni rad o svom doživljaju ove olimpijske planine.

Svi učenici koji ispune te kriterijume, u novoj zimskoj sezoni biće vlasnici personalizovane ski-karte, saopšteno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

Do sad se prijavilo više od 280 učenika, a Olimpijski centar poziva sve učenike grada Istočno Sarajevo koji se nisu prijavili da to učine što prije i obezbijede sebi kartu za zimsku sezonu.

U narednom periodu Olimpijski centar „Jahorina“ poklanja i tri predstave u Kulturnom centru Pale, gdje će svi koji nisu stigli da se prijave na konkurs, moći to da učine na licu mjesta.

Za 10. oktobar od 20.00 časova planirano je izvođenje predstave „Pidžama za šestoro“, 16. oktobra u isto vrijeme biće izveden „Krojački salon“, a 21. oktobra u 18.00 časova „Kralj Žabac“.

Ulaz za sve predstave je besplatan.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare