Opština na putu prosperiteta

0

ŠEKOVIĆI – Polaganjem cvijeća na spomen-obilježje poginulim srpskim borcima u oslobodilačkim ratovima i svečanom sjednicom Skupštine opštine, u Šekovićima je danas počela proslava Dana i krsne slave opštine – Velike Gospojine.

Načelnik opštine Šekovići Momir Ristić rekao je da je ponosan na današnji praznik, dodajući da su stanovnici Šekovića prepoznali da se tokom protekle dvije i po godine u ovoj opštini mnogo toga promijenilo.

„U narednom periodu mislim da će Šekovići dobiti novo ruho i svjetlo“, rekao je Ristić.

Povodom današnjeg praznika Ristić je u ime opštine dodijelio zahvalnice za doprinos razvoju Šekovića pojedincima, ustanovama i preduzećima, a ovogodišnji dobitnici su i premijer Republike Srpske Željka Cvijanović, te direktor Javne ustanove „Vode Srpske“ Milan Kikić, za realizaciju najvećeg infrastrukturnog projekta u ovoj lokalnoj zajednici – uređenja korita rijeke Drinjače.

Predsjednik Skupštine opštine Šekovići Mitar Lazić rekao je da je lokalni parlament u proteklom periodu uspješno realizovao sve planirane aktivnosti.

„Siguran sam da će ova skupština uz podršku graćana i sa potencijalima kojima Šekovići raspolažu ubrzano krenuti putem razvoja i prosperiteta“, rekao je Lazić.

Čestitku stanovnicima ove opštine povodom današnjeg praznika uputio je i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare