Opremljena “muzička soba”

0

MILIĆI – Omladinski savjet opštine Milići, uz podršku Udruženja “Prijatelji Srebrenice” i opštine Milići, obezbijedio je 2.700 KM za kupovinu muzičke opreme koja će mladima biti na raspolaganju u “muzičkoj sobi” milićkog Omladinskog centra.

Predsjednik Omladinskog savjeta Stefan Milić rekao je Srni da su na ovaj način upotpunjeni sadržaji koji već postoje u Omladinskom centru i da će mladi u 2014. godini imati bolje uslove za druženje i zabavu, kao i za muzičko usavršavanje.

On je precizirao da su od prikupljenog novca kupljeni dva zvučnika, mikseta i mikorofoni.

Projekt-menadžer u opštini Milići Marko Savić rekao je da je u ovaj projekat opština uložila 1.700 KM, a Udruženje “Prijatelji Srebrenice” 1.000 KM.

“Opština je uočila volju mladih u Milićima da se angažuju na ovakvom projektu. Ideja je da se mladima pruži prilika da se druže i da uče u kvalitetnijim uslovima, a budu li imali sklonosti, da kreiraju i vlastite muzičke sadržaje”, kaže Savić.

Udruženje građana “Prijatelji Srebrenice” u Milićima ranije je realizovalo više projekata s ciljem podrške aktivizmu mladih u ovoj opštini, edukaciji, i sticanju radnog iskustva, te materijalnom opremanju prostora za organizovanje i rad milićkog Omladinskog savjeta.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments