Opljačkana pumpa na Vracama

0

ISTOČNO SARAJEVO – Dva nepoznata maskirana muškarca opljačkala su benzinsku pumpu „Petrol BiH“ na Vracama, opština Istočno Novo Sarajevo.
Oni su sinoć ušli u prostorije ove pumpe i uz prijetnju upotrebe pištolja od radnika ukrali određenu količnu novca koji se nalazio u sefu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Izvršen je uviđaj, a po ovlaštenju dežurnog tužioca, policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na identifikaciji izvršilaca i rasvjetljavanju krivičnog djela razbojništvo.

Policijskoj stanici Kalinovik, prije dva dana, žena čiji su inicijali B.C. prijavila je da je ispred njene porodične kuće koja se nalazi u mjestu Lupoglav, opština Kalinovik, D.Đ. pucao u vazduh iz vatrenog oružja, te njoj i njenom suprugu upućivao prijetnje da će ih ubiti, nakon čega je polomio drvenu ogradu i zapalio plast sijena.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj, a policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare